Posted in Նախագծեր

Հանրահաշիվ 7

Տնային առաջադրանք

https://menuasitew.files.wordpress.com/2022/09/screenshot_2022-09-04-hanr_7_nikolsky-pdf1.png?w=405

Ա) 300×40:100=120

200×30:100=60

120+60=180

180×100:500=36

Բ)300×30:100=90

200×40:100=80

90+80=170

170×100:500=34

9)200000:10=20000

20000×3=60000

200000+60000=260000

260000:10=26000

26000×2=52000

260000+52000=312000

Բ)3000×20:100=600

3000-600=2400

2400×10:100=240 2400-240=2160

Թողնել պատասխան

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Փոխել )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Փոխել )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Փոխել )

Connecting to %s